• Войти
Работа в Москве
наверх
Ищу сотрудников
Ищу работу
Создать вакансию
Подбор персонала
Войти Работа в Москве
Работа в Москве
наверх
  1. Работа в Москве
  2. База резюме
  3. ⚫ Семейный повар✔
отправить приглашение
file_download

Семейный повар / шеф повар

от 04 Ноября 2021

Manzoor

Город

Москва

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы увидеть контакты соискателя

Описание

MANZOOR HUSSAIN
Executive Chef
Resume

Personal Information
Current Address: Moscow, Russia
Phone Number: +79269257108
Nationality: Pakistan
Citizenship: Russian Passport Holder
Marital Status: Married
Email: Manzoor1007@gmail.com
DOB: 16 March 1980
Languages: Fluent Russian, English and Urdu

[pic]

I started my career with Bar-B-Q Tonight restaurant, which is one of the top restaurants in Pakistan, specialized in BBQ & Pakistani cuisine with 12 outlets / Franchise in Pakistan, UAE, Bahrain, and Malaysia & South Africa as Commis 1.

In 2004, I joined as position of chef de partie opening team of Gandhara – Museum & Restaurant, Asian restaurant with fine dining concept. Under the guidance of experienced Chef Robert, A Perry (former Executive Chef Radisson Slavyanskaya Moscow) have learnt culinary skills including Grills & Steaks.

In 2010 had an opportunity to work in Kempinski hotel Gelendzhik – Russia as Chef De Cuisine as opening team for their Asian Fusion restaurant.

After I was in Position as a Banquet Chef in Pre-opening team in Pullman & Mercure Sochi center in Russia, as a period of Olympics 2014.

I am specialized in Asian, European, Mediterranean & Grill house concepts in modern fusion style (European and Asian). I am responsible to prepare entire Grill menu, maintain inventory, ordering, and train new cooks to the highest standards as per standards.
Controlling high volume banqueting, conference zones
Responsible for all areas of food production, banquets, restaurants, lounges, and colleague’s cafeteria.
Develop menus based on local requirements, market needs, competition, trends, etc.
I worked in international hotel also in Moscow, when I have free time, to get some trainings.

Work experience
April 2016 – December 2020
Executive Chef
Gandhara Restaurant
Gandhara European & Arabian Cuisine Fine Dining Restaurant in Moscow, Russia
Directly responsible for all areas of food production in all Banquets, Restaurants, lounges, and associate dining.
Reporting to General Manager

Jan 2014 – March 2016
Executive Banquet Chef in Combo hotels, Pullman & Mercure Hotel Sochi, Russia
Administer the entire culinary operations in order to maximize revenues and minimize costs with particular attention to complete guest satisfaction, associate welfare, and profit margins. Reporting to Executive Chef
All Scheduling, hiring, calculation of theoretical and actual food and labor costs, menus development.

Sep 2010 - Jan 2014
Exécutive Sous-Chef Navaraus Restaurant (Latin American Chain Restaurant)
April 2010- Sep2010
Chef De Cuisine – Asian Fusion, Kempinski hotel Gelendzhik

Feburary 2005 - April2010
Sou chef Gandhara Restaurant Moscow Russia

Dec 2003 - Jan 2005
Commi 2 Gandhara Restaurant Moscow (Russia)

July 1998 - Dec 2003
Commis 1 Bar. B.Q Tonight Restaurant Clifton Karachi (Pakistan)

Part time jobs & Trainings ---
Hyatt hotel Moscow, Radisson hotel Moscow, Ritz Carlton Moscow


Achievement
• Basic food hygiene training in Gandhara Restaurant by Executive Chef Robert A Perry;
• Intermediate training in Cold Section by Executive Chef Eric Maupin;
• Basic Training Inventory Control and event Planning by Executive Sous Chef, Radison Sharjah, Mohammad Rasheed Khan;
• Advanced training in Churassco Grill by Executive Chef Antonio Mendis, Owner/Chef North Grill, Sao Paulo;

Skills & abilities:
• Experience in Russian, European, Asian cuisine
• HACCP certifications
• International experience
• Participation as jury in various culinary competitions
• Experience with high-volume operations
• Knowledge of Opera, good Computer skills, Excel, word. Power point, etc.
• Catering to high-level officials, including Presidents of states, and royal families.




Personal Features:
Fully responsible, autonomous, adaptable, enthusiastic, have a desire to stretch my limits.

Press release/TV Shows

• Time out Moscow 28Nov-4 Dec 2011
• TV Chanel Five April 2010
• Aeroflot Magazine February 2009
• Time Out Moscow (Russia) 19th May 2008


Reference
Ashwani Vyas
Director of Food & beverage Hyatt Regency
Ekaterinburg
Email: Ashwani.vyas@hyatt.com
Mobile: +79882807426

Открыть контакты соискателя

Зарегистрируйтесь или войдите, чтобы увидеть контакты соискателя

Похожие резюме

26 октября, 2016

Помощник администратора в ночной клуб

Наталья

Город

Москва

Возраст

37 лет (17 мая 1988)

отправить приглашение подробнее

26 октября, 2016

Врач психиатр-нарколог

Григорий

Город

Москва

Возраст

53 года (29 декабря 1969)

отправить приглашение подробнее

28 октября, 2016

Продавец-консультант

Мадия

Город

Москва

Возраст

54 года ( 5 июня 1971)

отправить приглашение подробнее
Все похожие резюме
Подпишитесь на похожие резюме
к поиску резюме

Рекомендованные вакансии

Семейный повар( Дружкова Кристина Минасовна )

Москва, от 250 000  руб.

Семейный повар( Моя Семья )

Москва, от 300 000  руб.

Популярные специализации
  • Другое
  • Менеджер по продажам
  • Менеджер по работе с клиентами
  • Продавец-консультант
  • Продавец-кассир
  • Администратор
Инструменты соискателя
  • Разместить резюме
  • Найти работу
  • Поиск вакансий
  • Каталог вакансий
  • Соглашение по содействию в трудоустройстве
  • Защита персональных данных
  • Архивный каталог
  • Вакансии по профессиям
  • Поиск по городам
Инструменты работодателя
  • Разместить вакансию
  • Найти сотрудника
  • Поиск резюме
  • Каталог резюме
  • Тарифы
  • Информер с вакансиями
  • Резюме по профессиям
Больше всего ищут
  • Бармен
  • Брокер
  • Водитель такси
  • Корреспондент
  • Охранник
  • Переводчик

© 2007 - 2025 «Карьерист.ру»

  • О нас
  • Обратная связь